Felicitări elevilor şcolii nostre care au obţinut rezultate foarte bune la concursul de limba engleză "English made fun" organizat la Şcoala Generală 30, Timişoara.

 

Iederan Alexandra - 100 puncte

Petcu Dariana - 88 puncte

Dobra Sara - 85 puncte

David Beatrice - 85 puncte

Atasamente
FişierDescriere
Download-ează fișierul (Rezultate concurs.pdf)Rezultate concurs 

Ajuns la ediţia a III-a,înscris în Calendarul Acivităţilor Educative al I.Ş.J. Timiş 2017-2018,poziţia 109,concursul a avut şi de această dată un real succes,atât în rândul copiilor,cât şi al cadrelor didactice implicate.

Gazda acestui concurs,a fost ca de fiecare dată, Grădiniţa cu program prelungit din Giroc,care a primit cu drag în sala de sport a Liceului Teoretic „David Voniga” , grădiniţele participante de anul acesta,şi anume:Grădiniţa P.N. Nr.1 din Pecica,judeţul Arad,Grădiniţa P.P. Nr.23 din Timişoara,Grădiniţa P.P. Nr.36 din Timişoara,Grădiniţa P.P. Moşniţa Nouă,Grădiniţa P.P. Nr.7 din Timişoara,Grădiniţa P.P. Chişoda.

Parteneri în acest concurs sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş,Club Sportiv Vest Activ din Timişoara,reprezentat de profesor Ciprian Plejban,sportivul Daniel Babescu,campion naţional la supermoto,profesor Boris Babici,profesor Alexandru Cora,profesor Robert Tănăşel şi profesor Marin Marian.

Am pornit în desfăşurarea acestui concurs de la pasiunea preşcolarilor pentru mişcare,plăcerea copiilor de a participa la competiţii sportive,dar şi pentru a promova fair-play-ul în rândul lor.

Am urmărit prin acest concurs dezvoltarea dragostei pentru mişcare şi sport,în vederea menţinerii sănătăţii şi impunerea unui stil de viaţă sănătos,de la cele mai fragede vârste,dar şi pentru adoptarea unui comportament civilizat,chiar şi atunci când nu suntem pe primul loc.

Concursul a cuprins trei probe

  • sportive:săritur
  • a în lun
  • gime de pe loc;traseu aplicativ;ştafetă.

Preşcolarii au parcurs toate probele,coordonaţi de cadrele didacice implicate în concurs,şi-au satisfăcut nevoia de mişcare şi joc,motiv penru care au fost recompensaţi în final cu medalii,diplome şi cadouri.

Concursul s-a finalizat prin vizionarea unui moment artist de balet,executat de Emma Nanău,elevă a Liceului Teoretic „David Voniga” şi o demonstraţie de karate a copiilor de la Clubul Sportiv Sho-Dan din Timişoara,copii coordonaţi de profesor George Coca.

Mulţumiri musafirilor prezenţi,părinţilor implicaţi şi cadrelor didactice implicate în organizarea acestui concurs.

Prof.Florina Berindeiu –GPP Giroc
Director,prof.Janina Terteci-GPP NR.2 Timişoara

Dragii mei copii, sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-ați obținut la Evaluarea națională. O singură medie generală sub nota 5 înseamnă o frumoasă performanță. Te felicit, draga mea Alexandra Guduleasa, pentru nota 10 la matematică și pentru 9,80 la limba română. Media generală de 9,90 la Evaluarea națională îți va da posibilitatea de a reuși la oricare liceu din Timișoara. Dragă Alex Pup, ai obținut și tu note frumoase, pentru care trebuie să te mândrești.

Atmosfera de la ediția nr. VI a festivalului Concurs Euroregional de folclor al preșcolarilor  "Floare Giroceană", într-o frumoasă galerie foto.

 

 

 

Evenimentul a avut loc in data de 20.04.2017 în sala de sport din Giroc.
Preșcolarii îndrumați de doamnele educatoare au prezentat un program artistic variat:

 

 

 

 

 

 

Dragi elevi, deşi pensionară de aproape trei ani, nu am ȋncetat să mă interesez de rezultatele voastre la ȋnvăţătură, de activităţile pe care le organizaţi, de bucuriile sau de neȋmplinirile voastre. Sufăr alături de voi, dar mă şi bucur, ȋmpreună cu voi, aşa cum o fac acum, când aflu că aţi participat la olimpiada naţională de matematică, faza locală, desfăşurată la Şcoala gimnazială nr. 19 din Timişoara.

 

 

În epoca contemporană a vorbi despre tradiție, ar părea că înseamnă a fi în urma societății, sau a promova lucruri primate, ori a privi prea mult spre trecut. Trecem prea ușor cu vederea faptul că tradiția înseamnă o sumă de valori, o experiență comunitară în mijlocul căreia ne naștem și de la care plecăm, chiar dacă inovăm.

 

 

 

 

 

 

Pentru a dăinui un popor trebuie să-și cunoască tradiția, obiceiurile, graiul, portul și de aceea am organizat sâmbătă,07.05.2016 Festivalul  Concurs  Euroregional de  folclor al preșcolarilor „Floare Giroceană”- ajuns la a-V-a ediție.

 

 

 

 

 

În data de 19 aprilie 2016, în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic “David Voniga” din Giroc, s-a desfășurat prima ediţie a Concursului regional sportiv “Micii campioni”, concurs înscris în  Calendarul Activităților Educative al IŞJ Timis 2015-2016, pozitia 195. Iniţiatorii acestui concurs au fost

 

Noul  An  începe pentru fiecare om cu speranţe noi, dorinţa de mai bine, de sănătate , de fericire. Zăpada argintie aşternută peste lume parcă aduce puritate acestor gânduri , pace în suflet şi în inimă .

Dar la noi ,  românii , anul începe  cu ….EMINESCU ! Dumnezeu a vrut ca în acest colţ de rai al planetei  să se ivească din dorul , bucuria şi suferinţa unui popor  geniul poeziei  ce ne luminează destinul şi cultura în lume , făcându-ne  mândri că suntem români . Cât va exista  MIHAI  EMINESCU mai există  visare , iubire de om şi de natură , POEZIE!