Dragii mei copii, sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-ați obținut la Evaluarea națională. O singură medie generală sub nota 5 înseamnă o frumoasă performanță. Te felicit, draga mea Alexandra Guduleasa, pentru nota 10 la matematică și pentru 9,80 la limba română. Media generală de 9,90 la Evaluarea națională îți va da posibilitatea de a reuși la oricare liceu din Timișoara. Dragă Alex Pup, ai obținut și tu note frumoase, pentru care trebuie să te mândrești.

 

Dragii mei copii, sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-ați obținut la Evaluarea națională. O singură medie generală sub nota 5 înseamnă o frumoasă performanță. Te felicit, draga mea Alexandra Guduleasa, pentru nota 10 la matematică și pentru 9,80 la limba română. Media generală de 9,90 la Evaluarea națională îți va da posibilitatea de a reuși la oricare liceu din Timișoara. Dragă Alex Pup, ai obținut și tu note frumoase, pentru care trebuie să te mândrești.Nu pot să nu observ, cu mândrie, ” recidiva ” elevilor școlii din Chișoda la disciplina matematică. Nu este, deci, întâmplător faptul că în câțiva ani, consecutiv, niște copii deosebiți au obținut nota maximă la matematică: Antonia Pup, anul trecut, Lavinia Diniș și Iulia Mărțuică, în urmă cu doi ani. Familiile care i-au crescut, învățătoarele care i-au modelat, comunitatea, se pot mândri cu asemenea copii minunați.

Toată stima și admirația mea pentru colega prof. Marieta Deneș, care trudește, an de an, pentru renumele comunei Giroc, în particular pentru școala din Chișoda, insuflându-le copiilor dragostea pentru matematică, dorința de a se autodepăși, de a se afirma și de a lupta, de la egal la egal, cu copii proveniți din școli cu renume din Timișoara.

O felicit, pe această cale, și o asigur de toată prețuirea și pe colega prof. Luminița Ivan, care, deși doar de trei ani la catedra de limba și literatura română din Chișoda, s-a atașat de copiii școlii, le-a insuflat încredere în forțele lor, primind, în schimb, dragoste, respect și considerație.

Felicitări, copii. Fie ca începutul noului an școlar să vă găsească la liceele pe care le doriți.

Vacanță plăcută, căci o meritați pe deplin.

Vă îmbrățisez, cu drag, fosta dirigintă,
Gabriela Vlasie.